Gemeenten

Gezamenlijk zorgen dat op een innovatieve manier een optimaal verblijfsklimaat ontstaat in het centrum, door het weghalen van de weerstand tegen betaald parkeren. Dit doen we in 2 fases:

 

Fase 1, Stadsparkeren:

 

Optimaliseer de dienstverlening binnen uw gemeente. Maak het inwoners en bezoekers eenvoudig door te kiezen voor een universeel platform voor on- en offstreet parkeren.

 

Ons unieke concept maakt het mogelijk om garages, terreinen en op straat op een identieke wijze te ontsluiten voor parkeerproviders. U spreekt elke leeftijdsgroep aan binnen uw verzorgingsgebied omdat inwoners en bezoekers zelf kunnen kiezen voor de betaalvorm die bij hen past.

 

Stadsparkeren biedt een landelijke dekking (140 gemeenten) met een lokale benadering. Stadsparkeren blijft actief in uw gemeente en biedt uitgebreide promotiemogelijkheden.

 

Fase 2, Vipzo:

 

Vipzo brengt consument, ondernemer en exploitant dichter bij elkaar. Vipzo realiseert een online platform waarmee parkeergeld als loyaliteitsmiddel wordt ingezet.

 

Een loyaliteitsprogramma waar het hele winkelcentrum van profiteert. Gezamenlijk versterkt u de aantrekkingskracht van uw gebied en geeft u inwoners en bezoekers de mogelijkheid om extra voordelig tot zelfs gratis te parkeren.

 

 

Vipzo & Stadsparkeren

Informatie aanvraag

Pijl image